Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy doc kiterjesz...

Hogyan lehet egy doc kiterjesztést jpg, jpeg png-be átrakni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék új programot letölteni.
2014. jan. 29. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek a legegyszerűbb módja, ha csinálsz róla képernyőfelvételt a PrintScreen billentyűvel. Ha laptopod van, akkor Fn+ PrintScreen gomb. Majd beilleszted mondjuk Paint- be a Ctrl+ V kombinációval és kész a kép.
2014. jan. 29. 09:30
 2/7 Lajos54 ***** válasza:

Milyen formátum az az "jpeg png"?

Mivel a .doc kiterjesztésű fájl egy dokumentum formátum, a többi, amit írtál pedig képformátum, egy kicsit bonyolult, de megoldható.

Viszont, mivel nem szeretnél új programot letölteni...

Egyáltalán milyen programod van? Valahonnét el kellene indulni.

2014. jan. 29. 09:36
 3/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Pedig nagy valószinűség szerint csak új program letöltésével lehet megoldani a gondodat.

Leszeded pl a bullzip pdf printert innen : [link]

Azon belül van olyan lehetőség, hogy milyen formátumba szeretnéd a "nyomtatást" 4-dik kép : [link]

Sok sikert.

üdv.

2014. jan. 29. 09:59
 4/7 Lajos54 ***** válasza:

Mivel a .doc kiterjesztéshez minimum mondjuk egy Word-nek lennie kell a gépeden, nyisd meg azzal a fájl. Persze attól is függ, hogy mekkora dokumentumról van sz. Tételezzük fel a legkedvezőbbet, mondjuk egy oldal.

A szerkesztés menüpontban rákattintasz Összes kijelölése pontra, majd megnyomod a Ctrl és a C billentyűket egyszerre. ezzel vágólapra helyezted a kijelölt oldalt. Aztán megnyitod a Paint programot (alapból benne van a Windowsban). Kapsz egy üres képet, megnyomod a Ctrl és a V billentyűt, ezzel beilleszted a vágólap tartalmát. Még igazíthatod is, hogyan helyezkedjen el. Ezután mentés másként, kiválasztod a neked megfelelő képformátumot, és máris képként kapod meg a dokumentumot.

2014. jan. 29. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
A print screen nem valami jó megoldás,copper válaszát tartom jónak. Javaslom azt próbáld meg,bár konkrétan ezt a programot nem ismerem,de a print screen elég macera ,főleg,ha több oldalra is szükséged van,ráadásul a felbontás se túl jó, a nagyításra is figyelni kell.. nem ajánlott....
2014. jan. 29. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:

on-line:

[link]

vagy: [link]

feltölthető, konvertálható max. 2 MB méretű (doc, docx, xls, xlsx, ptt, pptx, dwg, dwf, eml, msg stb...) dokumentum fájl.

[link]

2014. jan. 29. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors és mindenre kiterjedő válaszokat.Sajnos okavesztett pillanatnyila. Az Erzsébet program meghirdetett fogyatékosok részére üdülési pályázatot, melynek benyújtási határideje febr. 28. Tegnep már nem fogadtak be pályázatot.

Egyébként én voltam a lüke, hogy nem olvastam el a

az elfogadható kiterjesztést. és a legjobbat a pdf kiterjesztést választottam.Üdv

2014. jan. 30. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!