Hogyan lehet egy doc kiterjesztést jpg, jpeg png-be átrakni?
Milyen formátum az az "jpeg png"?
Mivel a .doc kiterjesztésű fájl egy dokumentum formátum, a többi, amit írtál pedig képformátum, egy kicsit bonyolult, de megoldható.
Viszont, mivel nem szeretnél új programot letölteni...
Egyáltalán milyen programod van? Valahonnét el kellene indulni.
Mivel a .doc kiterjesztéshez minimum mondjuk egy Word-nek lennie kell a gépeden, nyisd meg azzal a fájl. Persze attól is függ, hogy mekkora dokumentumról van sz. Tételezzük fel a legkedvezőbbet, mondjuk egy oldal.
A szerkesztés menüpontban rákattintasz Összes kijelölése pontra, majd megnyomod a Ctrl és a C billentyűket egyszerre. ezzel vágólapra helyezted a kijelölt oldalt. Aztán megnyitod a Paint programot (alapból benne van a Windowsban). Kapsz egy üres képet, megnyomod a Ctrl és a V billentyűt, ezzel beilleszted a vágólap tartalmát. Még igazíthatod is, hogyan helyezkedjen el. Ezután mentés másként, kiválasztod a neked megfelelő képformátumot, és máris képként kapod meg a dokumentumot.
Köszönöm szépen a gyors és mindenre kiterjedő válaszokat.Sajnos okavesztett pillanatnyila. Az Erzsébet program meghirdetett fogyatékosok részére üdülési pályázatot, melynek benyújtási határideje febr. 28. Tegnep már nem fogadtak be pályázatot.
Egyébként én voltam a lüke, hogy nem olvastam el a
az elfogadható kiterjesztést. és a legjobbat a pdf kiterjesztést választottam.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!