Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit lehet tenni ilyenkor? Át...

Mit lehet tenni ilyenkor? Át lehet tenni a programot valahogy az új gépre? Esetleg letöltés?

Figyelt kérdés
Két éve vettem egy jogtiszta, "egyszer telepíthetős" programot (gépírás 2000). Nem volt épp olcsó. A papírok közt írták, hogy hivatalosan egyszer lehet aktiválni ugyan, de olyan esetekre mint az operációs rendszer összeomlása, gépcsere, stb., megadják a lehetőséget arra, hogy még további két alkalommal lehessen regisztrációs kódot kérni és aktiválni. Nos, ezzel a regisztrációs kód kéréssel eddig egyszer éltem, bár sok időm nem volt gyakorolni a vakírást. Nemrég gépet cseréltem, feltelepítettem a cd-ről a demót, és aktiválni akartam, de nem ment. Felhívtam a céget, azt mondták, hogy már nem forgalmazzák a programot, így nem tudnak regisztrációs kódot adni (a régi nem működik). Ergo dobhatom a kukába. Kérdésem az lenne, hogy át tudom-e valahogy verni, hogy ne csak demoban menjen? Vagy át tudom-e tenni egy az egyben a régi gépről? Esetleg honnan lehet letölteni a teljes verziót? Én sajna csak a demót találtam.
2014. jan. 28. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Használj újabbat!

Esetleg tpb.

2014. jan. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!