SBalazs3000 kérdése:
Miért csinálja ezt a FIFA 14?
2014. jan. 28. 18:56
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem a beálításokba nézz körül,hogy nincs-e ilyen effect vagy valami,nem tudom mert nem játszottam vele. De ha nem találsz olyasmit,akkor ajánlok egy új xp telepítést vagy Windows 7/8-at.
Ha a Windows telepítése se oldja meg a problémát,akkor a videókártyád nem bírja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket de karácsonykor felújítottam a gépem, előtte is ezt csinálta és most is ezt csinálja pedig újraraktam mikor összeszereltem és új vidikártyát is vettem.
2014. jan. 29. 14:46
3/4 anonim 

válasza:

DirectX fel van telepítve? Ha nem, akkor próbáld meg. Illetve vedd lejjebb a felbontást, hátha segít.
4/4 anonim válasza:
Semmi köze a gépedhez nekem is ez van. Egyszerűen buggos a játék nem raktak még fel egy normálisat. De egyébként karier módban is buggos...(akármilyen szabálytalanságot csinálsz piros lapot kapsz). Meg kell várni míg egy rendeset felraknak. Ami szerintem nem lesz.. muszály leszek énis megvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!