A sims 3 world adventures kiegészítőt akarom telepíteni, de mikor frissíteni akarja az alap játékot, akkor hibát észlel és leáll. Miért?
Rossz a sims 3 verziója! Tölts le egy Sims 3 razor1911 nevű torrentet! Az biztos jó. Semmyilen frissítést ne futtass a sims 3-on hanem amint feltetted a sims 3-at azonnal telepítsd a világ körült és menni fog!
itt nézd meg a sims 3 alapjátékot:
Egy sims 3 rajongó utmutatását tudjuk bekopizni neked,mert ő leirta pontosan hogy működik:
1.) letöröltem a Sims 3 alapjátékot (érdemes a mentett állásokat megtartani, mert az uninstall is gyorsabban végez)
2.) az eredeti játék mappáját (ahove telepítve volt), ami megmaradt, azt teljesen töröltem, semmi piszok ne maradjon
3.)újratelepítettem az alapot
4.)semmi crack!!!
5.)kiegészítő telepítésénél sikeres volt a frissítés
6.)a kiegészítőt megcrack-eltem
7.)fut a játék )
Ui: szerintem az alapjáték törlése után a mappát ajánlott törölni, mivel én kétszer játszottam el ezt az egészet, és elsőre nem töröltem, és nem is ment a kieg :S
remélem segítettem, jó szórakozást mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem is ugyan ez a problémám. Már 3szor letöröltem az alapot és vissza telepítettem crack nélkül és még mindig ugyan azt írja ki. Frissíteni szeretné és mikor rá kattintok az igen-re akkor kiírja a hibát és leáll.
Mit tegyek?
Valaki segítsen!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!