Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Medal Of Honor 2010-ben van...

A Medal Of Honor 2010-ben van szintezési rendszer?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Van bizony. Bizonyos fegyvereket és azok kiegészítőit (nagyobb felbontású scope, hangtompító, less-recoil bak stb.) csak hatalmas szopások után nyithatóak fel. Arról a retkes rendszerről nem is beszélve, hogy ha nem vagy full-skilles játékos, a meccseken javarészt alulról szagolod az ibolyát. Úgy képzeld el, hogy 0-n kezdi mindenki a meccset, majd pontokat gyűjtesz cap-pel, kill-el, stb. Ezekből a pontokból minél több van, annál nagyobb offensive vagy defensive (support) perkekre költheted. Pl. +páncél, +sebzés, légitámogatás, vagy csapat support (mindenkinek páncél, stb.), ill. radar spot (ellenség helyének mutatása). Ha meghalsz, nullázódik.

Egy nagy szívás az egész.

2014. jan. 27. 09:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.A megvásárlásán gondolkozok és erre a kérdésre a választ nem tudtam ez volt egy nagy fekete folt a történetben :D .A single-t kiprobáltam olyan vagy bejön vagy nem alapon és eléggé megtetszett.És nyitott vagyok a multiplayer felé is csak ebben nem voltam felvilágositva XD .
2014. jan. 27. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Az SP egy kalap szar, végig se tudtam nyomni, akkora szenvedés és erőltetés, de talán nem gagyibb a BF4 SP-jénél. :D

A multi a maga módján jó, ha találsz admin-támogatott szervert, és ha kicsit gyúrsz a játékban, azaz kitartó vagy, élvezetes is lehet. Steam-en párszáz Ft-ért adják a tagok (ha gondolod megkérdezem, van-e még a gyereknek).

Én nem játszom már vele, mert egyedül kva unalmas volt, barátnőmnek meg nem nagyon ment. :D De talán adok majd neki egy esélyt újra, bár van 1-2 közkedvelt map amit utálok mint a szart.

2014. jan. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!