Hogyan kell win7 után xp-t telepíteni?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő lenne adott egy dell latitude d620as laptop (2x1,6os proci 2gb ram 500gb új hdd) a probléma a következő: a régi vinyóra (60gb) telepítettem xp helyett egy win7-et, de lassúnak találtam, szerettem volna visszarakni az xp-t, sehogyan se sikerült, mindig a win7 jött fel hiába állítottam a boot menüt dvd-re, ha meg csak a dvd/cd rom maradt benne akkor azt írta ki, hogy "no bootable devices", mivel a végén már csak egy leformázott vinyóm maradt amit még win7-el csináltam, gondoltam telepítem akkor vissza a wint7-et, de utána már azt sem engedte megállt a telepítés a fájlok kicsomagolásánál. Vettem hát egy új vinyót gondoltam tiszta lappal hátha működni fog, de erre is csak a win7-et engedi, ezt is csak sokadik próbálkozásra. Még mindig xp-t szeretnék rá felrakni, de nem nagyon sikerül, ha esetleg valaki tudna megoldást azt meg köszönném.2014. jan. 26. 12:38
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy hibás az xp telepítőlemeze. Próbáld meg leformázni a vinyót pl. ezzel: [link] Ezt írd ki cd-re és bootolj be róla, majd formázd le a vinyót.
2/2 anonim válasza:
kérdezö ! Nagyon sajnálom ami veled történt hogy nembirsz szabadulni a win 7 töl. Eben az esteben vagy azt teszed viszed a géped egy normális szervizbe vagy valami ismeröst keresel aki segit renbe rakni a gépet. Ha kell segitség írj én tudok segiteni hogy megoldodjon a probléma. windows 7 helyet meg 8.1 kellene tudod megértelek mert én is utálom a win 7 et és mig nemjöt a 8 as vistát használtam. Ha neked az xp jó akkor nyugodtan használd azt. ha gondolod keres privátba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!