Miért megy le az FPS?
Figyelt kérdés
Counter Strike 1.6 játéknál ha füstbe megyek, vagy sok villanás, fény efekt van akkor stabil 100 ról lemegy az FPSem 15-20ra.
Intel HD Graphics 4000-el fut, próbáltam áttállítani az Nvidia-s kártyámra de azon nem lehet megnyitni a Cs 1.6-ot még ha le is tiltom az integrált kártyát...
Miért megy le az FPSem? Kezdetben nem csinált ilyet, csak most 1-2 hete
2014. jan. 26. 11:57
1/5 A kérdező kommentje:
+
Laptopom van, proci: i7-3612QM (4 magos 2.10GHz, Turbóval 3.1)
Videókártya: 730m 2GB
8GB Ram
2014. jan. 26. 11:58
2/5 anonim válasza:
Ez érdekes, ilyen bika hardverek mellett nem kéne lemennie, a hd graphics 4000 is nagyon erős cucc! én optimalizálási hibára gondolok.. de még ez sem biztos, hisz írtad hogy nem régóta csinálja ezt! nem lehet, hogy sok cucc fut a gépen a játék mellett? én ha játszom, akkor az óra mellett ami van sok szajré, mindet kilövöm, így kevesebb ramot eszik a gép, mondjuk a tied valami videomemória lehet, szal passz, de érdekes. :D
3/5 A kérdező kommentje:
FullHD-n fut, az elején felmentem zombi szerverekre ahol ugye sok a villanás, lézer, fény efektek és stabil 60FPSem volt, vagy ha úgy állítottam be akkor 100.. szóval én sem értem mi lehet a gond.
2014. jan. 26. 12:04
4/5 A kérdező kommentje:
Csak az alap programok futnak, na meg a steam, esetleg teamspeak.. de az nem eszik sokat.
2014. jan. 26. 13:47
5/5 A kérdező kommentje:
Ha szerveren vagyok, a proci 3-4%-át használja a CS, a ramból pedig 120-150mbt
2014. jan. 26. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!