Mit értenek az alatt pontosan, hogy gépgyilkos játék?
Figyelt kérdés
Nagy mértékben használja a gép erőforrásait, talán? Ezáltal hozzájárul a nem várt problémák bekövetkezéséhez?
Én erre gondolok. Csak nem mindig ugyanolyan környezetben mondják, nem biztos h mindenki tisztában van a jelentésével..
2014. jan. 26. 09:26
1/3 anonim válasza:
Extrém erős hardverkiépítést igényel, aminek több oka van. Egyrészt eleve úgy tervezték, másrészt hanyagul programozott.
2/3 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, akkor ez inkább a programozás berkeiben használatos?
Nem jelent olyanokat, amiket írtam?
2014. jan. 26. 09:33
3/3 anonim válasza:
A gépgyilkost nem kell szó szerint érteni! Legalábbis normál esetben nem kéne kinyírnia a gépet egyetlen nagy erőforrás igényű alkalmazásnak sem...ha mégis, akkor ott komoly gondok vannak (túlfeszelt alkatrészek, gyér hűtés stb). Ezt a kifejezést szvsz olyan játékokra mondják, melyek futtatásával az erősebb konfigurációknak is meg kell küzdeni... Ennek az oka lehet az is, hogy a grafika előremutató, nagyon részletes és használ minden modern effektet, de lehet azért is, mert rosszul optimalizálták, hanyagul portolták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!