Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7, de melyik?

Win7, de melyik?

Figyelt kérdés

Kérem a válaszolókat, hogy a döntést indokolják meg, ne csak egyszerűen "Ezt oszt jóvan" stílusba adjátok meg.

Tehát a Win-t magamnak telepítem tizenakárhány éve, de bővebben nem folytam bele a témába. Sokáig XP-t, aztán XP Codename:Rebornt használtam, majd a memória bővitéssel kénytelen voltam az eleinte unszimpatikus, majd egyre jobban megkedvelt Win 7-re váltani. Viszont mostanába (gépbővítéss miatt, muszály vagyok a 64 bites rendszert használni, amivel viszont gondjaim adódtak, név szerint a 0xc0000005 problémával amire az istenért sem találok megoldást. Viszont ahogyan olvasgattam, volt olyan hsz amiben arra ösztökéltek, hogy ne használjunk Ultimate verziót mert sok egyéb dolgot bekapcsol/állít amire nincs szükségünk.

Nekem a gép játékra kell. Egy kis torrent és egy kis böngészés és kész. Nincs már időm sem képszerkesztésre, sem pedig videószerkesztésre. Ha kijön egy új game, azt letolom, vagy a régebbieket pótolom és nagyjából ennyi is. Tehát véleményetek szerint mit használjak? Esetleg próbáljam ki a 8-at, bár a konzervatív mivoltom miatt (úgy hogy próbáltam mát, igaz nem sokáig) nekem nem igazán jön be, sem a rendszer sem pedig ez a mozaikos felépítés. Szerintetek?

2014. jan. 25. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Lássuk csak. Itt találsz egy részletes összehasonlítást, hogy melyik verzióban milyen szolgáltatások vannak, nézd végig, mi az, amire szükséged lenne:

[link]

Én Home Premiumot használok, és tökéletesen elégedett vagyok vele, nincs semmi olyan, amit egy Ultimate tudna és nekem szükségem volna rá.

2014. jan. 26. 07:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Majdnem teljesen kielégítő válasz volt, viszont még lenne egy kérdésem. A táblázatban a Fizikai CPU-k száma max Home Premiumban 1. Na most nekem 2 magos 4 csatornás CPU-m van, Profes-

sional-nál már 2őt ír. Ezt úgy vegyem mint a támogatást. Mert amúgy elég lenne a Home de így nem.

2014. jan. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!