Vettem egy notebookot, ami teljesen üres! Egy számítógépes ember azt mondta, hogy 15. 000-ért rárak bármit egy nap alatt! Milyen programokat kérjek rá?
Windows 7 progessionalt kértem rá!
-egy jó vírusírtót
-magyar nyelvű photoshoppot
-torrentet
-microsoft eszközöket
-vlc-t
-nero-t
Még mit kérjek bele?
Mi az ami nagyon fontos és nehéz leszedni netről?
Igazából mindegy is, hogy nehéz-e... Bármit rárak, 15 ezret kér érte!
Win 7 et nem tudja rarakni senki aki ismeros lenne :/
De megint csak nem ez volt a kerdes...
Ezzel nem segitetek, csak hatraltattok...
Anélkül hogy ismernénk a notebook hardveres kiépítését elég nehéz programokat ajánlani, mert ami vidáman elporoszkál az egyiken, attól letérdel a másik.
Nero helyett én az ImgBurn-t raknám fel.
Aztán kell egy jó fájlkezelő. Totál-Commandernél jobbat
nem találsz.
Tömörítőnek WinRAR.
Tűzfalból, vírusirtóból én az ESET ESS-t használom. Szerintem tökéletes, újságos kóddal frissíthető, de van aki nem szereti.
Kell még egy PDF olvasó. A PDF-XChange Viewer bőven jó.
Ha szkennelt anyagokkal foglalkozol, akkor az ABBYY Fine Reader elengedhetetlen, míg ha szeretsz E_Book-ot olvasni, akkor a Calibre-re is szükséged lehet.
A Photoshop egy elég nehéz program. Csak akkor telepíttesd, ha tényleg használni akarod. Ha nem, akkor egy kisebb képszerkesztővel jobban jársz.
Kell még egy meghajtó emulátor. A DaemonTools Lite megfelelő.
Takarításhoz CCleaner.
Így van, ahogy az előttem szóló írta!
Nekem is magyar nyelvű Photoshopom van. Igaz, nem "mai gyerek", 8.0-s (CS), de mert elég húzós ára volt, nem nagyon akarnám lecserélni. Viszont nyugodtan használom, mivel nem köthet belém senki miatta.
Persze egészen más egy ilyen 15 ezer forintos "mindent tartalmaz" csomag, ami a jogtisztasággal még köszönő viszonyban sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!