GegoFighter kérdése:
Megvettem a gta san andreas-t steam-en és nem tudom, hogy miért nem érzékeli az egeret? Nem tudok vele kattintani vagy a játékban nem tudok ütni nézetet állítani.
Figyelt kérdés
a játékot megpróbáltam magyarosítani és letöltöttem egy hibás telepítőt és azok után lett ez a hiba. aztán bementem a vezérlőpultba és eltávolítottam ezt de még mindig nem megy...Aztán steam-en is kitöröltem a játékat majd vissza telepítettem és így sem ment...2014. jan. 25. 17:41
1/2 anonim válasza:
san andreasnak ez a legnagyobb hibája: az egér
Én azt mondom hogy állíts át windows 98-ba a játékot,vagy kattints folyamatosan az ESC-vel majd vissza a játékba :/
2/2 anonim válasza:
Ezt rakd be a játék főkönyvtárába: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!