Be lehet valahogy állítani Microsoft Office Word 2010-nél az alábbiakat?
Office 2010 lett a gépemre telepítve, és nincs is bajom vele, mert igazából tök mindegy, csak írni tudjak bele, de megszoktam már a Times New Roman, 12-es alapbeállítást a korábbi verziónál, valamint azt, hogy nincs dupla vagy másfélszeres sorköz. Be tudom valahogy állítani, hogy ha megnyitok egy új dokumentumot, akkor eleve ezekkel a beállításokkal nyíljon meg? Mert unom egyesével formázni (amellett, hogy pályázatokra kell többet beküldenem, ahol ezek a beállítások a követelmények között vannak, még ha én meg is szoknám talán).
Esetleg, ha azt is lehet: hogyan tudom ugyanígy alap mentési formátumnak docx helyett a docot beállítani?
Szia.
Inditsd el a Word-ot.
Nyisd meg vele a következő fájlt : c:\Users\Felhasználó_Név\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
\Normal.dotm
Itt az első bekezdést állitsd át a kedvenek megfelelően (Stilusokkal a legegyszerübb - Betűtipűs - Méret - Bekezdés - Sorköz, stb, stb).
Ha kész mentsd el, és innentől kezdve minden új dokumentum ami a normál.dot alapján készül (Üres dokumentum) olyan bekezdést fog tartalmazni amit beállitottál magadnak.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!