Melyik CAD programot ajánljátok? Inventor vagy Solidworks?
Először is: melyik a könnyebb? Bár ez igazából lényegtelen, az a fontos, hogy a cégek melyiket használják leginkább? Inkább szívok most a nehezebbel, minthogy később egy másik ismeretlent kelljen használni :)
Szóval érdekelne a véleményetek, hogy melyik programmal vegyem fel a tárgyamat. Köszönöm!
(Tudom hogy van még 1 ilyen kérdés, de az 3 éves, azóta gondolom változhattak a dolgok).
Most jön a CAD alapjai? :P Teljesen mindegy melyiket választod, ha az egyiket megtanulod, akkor a másikat már nagyon könnyen ki tudod ismerni. (Az iparban is mindkettő gyakran használt program, szóval ez se döntő)
Én egyébként Inventor párti vagyok, sokkal értelmesebbnek meg átláthatóbbnak találom a kezelőfelületét, meg azt már elég magas szinten ismerem, de a Soliddal is elboldogulok, pedig sose "tanultam". Azt javaslom, hogy nézegess pár videót youtube-on mindkettőről, aztán amelyik szimpatikusabbnak tűnik az alapján, azt válaszd.
Egyébként a másik kérdést én tettem fel 3 éve :D De rájöttem, hogy tényleg tökmindegy melyiket tanulod, főleg azért, mert majd ha elmész egy céghez dolgozni, úgyis azt kell használnod, ami ott van, és mondom, ha egy ilyen programot ismersz, akkor a többi hasonlóba már gyorsan bele lehet rázódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!