Paint tool sai. Honnan szerezzek brusht? SOS
Én nem értek hozzá, mivel én csak ingyenes programokat használok, de a Google-találatok közt nincs használható?
Nem tudom, mivel rajzolsz, de ha nem nyomásérzékeny rajztáblával, akkor lehet, hogy valahol be kell állítanod az ecsetdinamikát, hogy utánozd.
Tutoriál-ügyben megintcsak a Google-t javaslom:
Szia!^^
Nem tudom, hogy már megoldottad-e, de leírom, hogy én hogyan csináltam.
Nekem ezek az ecsetek vannak meg:
Ha letöltöd, a telepítése útmutató mellékelve van angolul, de itt leírja magyarul, hogy hogyan kell:
Én is e szerint adtam hozzá, és minden jól ment. :)
Ha meg már megoldottad, akkor bocsi..
hello, nekem is pont ez kéne
néztem az iris hime oldalon de már nem lehet letölteni azokat a brush-okat. valaki tudja mi a gond?
Találtam több brush beállítást a deviant arton és van köztük pár ami nekem is kéne ( kissé homályos elvékonyodó amivel könnyen lehet fűszálakat csinálni) de hiába állítottam be pont úgy, nekem ugyan az a vastag maradt ami nem változik.Ezenkívül csak most ismerkedem aprogival ami lehet gond, viszont valyon az gond e hogy nincs táblám és egérrel szinezek?
Ötös válaszoló! A hármas vagyok.^^
Minden bizonnyal neki azért vékonyodik, mert ő digitális rajztáblával csinálja. Lehet kapni olyat, ami nyomásérzékelő, tehát olyan vastag lesz a vonal, amennyire ő rá nyomja a tollat.
Szóval, neki ezért vékonyodik.^^
Ha te egérrel csinálod, azzal nem lehet. Ha pedig táblával, akkor vagy nem nyomásérzékelő, vagy be kell állítani rajta, hogy vékonyítson.
Szerintem ez lehet az ok. Remélem segítettem^^
Ugyanaz vagyok.^^
Bocsii, elolvastalak végig. Igen az a gond, hogy egérrel színezel. :D
Bocsi még egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!