Pendriverről szeretném felrakni a windows 7-est. Melyik program lenne alkalmas rá?
WinToFlash
Telepítettem havernak, gond nélkül ment.
Mit értesz megbízhatóság alatt (mert csak annyit mondhatok hogy működik)?
Csak ajánlásokat lehet olvasni a neten, hibákat nem igazán!
Nem teszi tonkre-e a pendrivert peldaul.
Koszi,lehet kiprobalom akkor.
másik amit figyelmedbe ajánlok az a FlashBoot . Szintén használtam (XP-vel).
A lényege csak annyi hogy a pendrive-t boot-olhatóvá formázza és arra másolja az oprendszert, ezért is nem tudok semmi technikait mondani róla (azaz a boot szektor létrehozása körülményes)Master Boot Record beállítása formázáskor.
Fat16 -nak pl.: 0AA55h
szóval az egész a formázáson múlik az egész.
(ill. a lemásolt rendszertől)
Ezért szokták az oprendszereket lemezről ISO-ba másolni, vagy más lemezképbe pl img. hogy a lemez struktúrát is átmásolja.
Nehezen lehet tönkretenni egy pendrive-ot,pedig nekem pont most ment tönkre érdekes mód a napkitörés napján, de nem akarok dolgokat belelátni, formázást ha el is rontja akkor újra lehet formázni, szabványos eszköz, az oprendszer felismeri még ha nem is a partició tipusát akkor is RAW -nak jelöli és formázható.
Nem kell aggódj!
Megcsináltam a wintoflash programmal.Úgy néz ki minden oké,csak épp nem akar a gép be bootolni.Fekete képernyőn fent villog a kurzor csak.Vagy várni kell,hogy elinduljon?
Be van állítva,hogy pen-ről bootoljon,mert XP-t is úgy raktam eddig a gépre.
Nem tudom mi a gond így.
bocs leírtad...
Windows amit másoltál tartalmazza a rendszerindító szektort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!