A "privdog" nevű program tényleg vírus?
Itt azt írják hogy ellehetetleníti hogy a weboldalak nyomon kövessenek , ezért az a neve hogy "privacy dog"
Viszont a firefox vírusnak véli , és elvileg a security essientals is volt hogy trójainak azonosította...
Mi az igazság ?
Én el tudom képzelni, hogy veszélyes a gépre nézve, mivel jogosultsági beállításokat felügyel.
comodo tanusítványa van, így biztonságos lehet.
Ha nem vagy biztos egy fájl tisztaságában akkor ellenőrizd online a fájlt, több vírusírtóval:
Virscan-on megtettem neked, az eredmény:
(2/37) azaz 2 itélte vírusnak a 37-ből!
Helyedben nem használnék ilyen (kérdésben megfogalmazott) programokat, mert semmit nem érnek, a böngészési előzmények a merevlemezen tárolódnak és még ha ki is törlöd akkor is visszahozható!
Használd simán a privát böngészést a böngészőben (erre van)!
Ha ki akarod írtani a gépedből a tevékenységed nyomait, akkor használj programot ami "wipe"-olja a fájlokat a teljes rendszerből!
RWipe&Clean (R-tools technology Inc)
megj:
Ne felejtsd el azt is ,hogy az ehhez hasonló oldalak fájlletöltő programokat szoktak felajánlani (eröltetni),(Nem közvetlen a programot töltöd le) hogy a számítógépedről majd az letölti neked, ezeket kerüld a vírusírtó le is vadássza!!!
Tényleg kérdéses hogy van-e valami értelme ennek a "programnak" egyáltalán.....
Megnéztem és nem írta ki hogy veszélyes lenne egyik vírusirtó sem. Bár a comodo egy biztonságtechnikai cég , a "saját" böngészőjükbe a comodo dragonba és icedragonba is benne van a privdog mint kiegészítő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!