K. Norbi kérdése:
Beszúrás fülnél nem tudok semmit csinálni. Minden szürke, illetve adatoknál se tudok legördülőt csinálni. Mi lehet a gond, hogy ezek nem működnek és hogy tudnám orvosolni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 01:50
1/5 anonim válasza:
norbi,te egyáltalán miről beszélsz,excell,-e,vagy már ezt is nekünk kell kitalálni ?
2/5 anonim válasza:
Ahogy az első irta, több infó kellene! De egyáltalán kijelöltél valamit? bevittél valami adatot? Mert akkor szokott szürke lenni valamelyik fül, ha nincs is kiválasztva semmi, nincs adat, amit értékeljen!
3/5 A kérdező kommentje:
Bár mit kiválasztok semmi nem történik. Még a cellákat se engedi, hogy egyesítsem. Nem tudom mit csináljak? Mi okozhatja ezt?
Lehet, sőt biztos, hogy a kérdést nem jól fogalmaztam meg ezért elnézést kérek és kérlek tekintsetek ettől el.
2014. jan. 22. 04:30
4/5 anonim válasza:
Ez saját táblázatod vagy kaptad valakitől? Lehet le van védve.
5/5 A kérdező kommentje:
Saját táblázatom. Igen, lehet le van védve, de nem tudom, hogy akkor hogy inaktiváljam a levédést.
2014. jan. 23. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!