Windows7 az tényleg Internetről le tudja tölteni magának a megfelelő [illesztőprogramokat/Driver-eket]?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy Win7 képes ilyenre!
De ez nekem hihetetlen :)
2009. dec. 3. 13:56
1/15 anonim válasza:
nem hihetetlen, az Ubuntu is így csinálja
2/15 anonim válasza:
Igen tud, ilyet csak sajnos nem mindig jó driver-t akar leszedni.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Szóval ez azt jelenti hogy inkább a felhasználó vagyis én keressem meg hozzájuk a megfelelő Driver-t és ne haggyam rá a Win7-re?
2009. dec. 3. 14:18
4/15 anonim válasza:
Sokmindentől függ, de leginkább attól, hogy mennyire támogatottak a gépedben levő cuccok. :) Pl. a lapimban levő dolgokhoz mindent, már telepítéskor felrakott, nekem semmi gondom nem volt vele. :)
22/F
5/15 A kérdező kommentje:
LooL innyire jó a Windows7 ez hihetetlen :)
2009. dec. 3. 14:50
6/15 anonim válasza:
Vista, sőt még az XP is képes erre :)
7/15 anonim válasza:
Annyira azért nem hihetetlen :) Miért lenne az? Beleintegrálták a legtöbb illesztőprogramot. Szerintem ebben semmi hihetetlen nincs :D Az a hihetetlen, hogy a microsoft miért csak most jutott el idáig :D
22/F
8/15 A kérdező kommentje:
háháhá :)
sőt ménem integrálja bele a Driver Detective meg a többi driver kereső szoftvert :D
2009. dec. 3. 15:26
9/15 anonim válasza:
Nekem pl. nem szedett le mindent, de lehet azért, mert rohadt régi gépem van, de a videókártyához biztos leszedte, hangkártyához+hálókártyához már nem, meg még amihez kell leszedte, mert működik minden.
10/15 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 3. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!