Vista lassan működött, törőltem a szemétkosarat, az asztali ikonok, több mint felét, Aztán a Windows -ban a temp könyvtárból töröltem mindent amit csak lehetett. Most meg 10 perc is kel míg bejön az operációs rendszer. Mi lehet az oka?
Sajnos tovább bonyolódik a helyzet. Kiderült, hogy sem a wini háznak, sem a wininek nincs baja. A laptop winin lévő windows, ill. internet explorer összeakad a vistámmal.
Azt javasolták, hogy mentsek le mindent a régi winiről és utána formattálni kell. Csak, hogy én szeretném megtartani a a windows 7 programot. Mit lehet tenni?
Javaslom, egy gépre egy oprendszert tegyél és inkább készíts hozzá rendszer-helyreállító CD-t.
A win7-et kéne megtartani mert ugyan azok a rendszer követelményei mint a vistának, mindkettőnek minimum 1 GHz processzor és 1 GB RAM, tapasztalatból mindkettőnek a duplájára célszerű bővíteni a gépet.
Adatmentés után kétfelé partícionálni, NTFS fájlrendszert válassz mindenképpen(minden adat elveszlik a merevlemezen a partícionálással) a merevlemezt C:(ez legalább 20-30 GB legyen) és D: majd C:-re win 7-et telepíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!