Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítsettek.! Hogy lehet...

Segítsettek.! Hogy lehet beálítani facebookon? A többi lent!

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy facebookon hogy lehet beálítani hogy a posztjaim.képeim mindenki tudja lájkolni és hozzászolni is.!?

2014. jan. 19. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Mármint publikussá szeretnéd tenni a világ számára? Ezt be tudod állítani minden egyes poszt elküldése előtt (meg egyébként utólag is), másik megoldás, hogy kattints az adatvédelmi beállításokra, adatvédelem, és itt lesz olyan rész, hogy Ki láthatja a dolgaimat és itt állítsd nyilvánosra. Így innentől kezdve minden posztod automatikusan mindenki számára látható lesz, azoknak is, akik nem az ismerőseid.
2014. jan. 19. 11:06
 2/5 A kérdező kommentje:
De akkor csak latja vagy lakkolni is tudja aki nem ismim
2014. jan. 19. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Az idővonal és megjelölés résznél is a beállítások legyenek publikusra állítva.

De egyébként az adatlapodon van olyan hogy "megtekintés mint..." és ekkor megmutatja, hogy egy idegen mit lát az adatlapodból ill. hogy van-e hozzászólási lehetősége.

2014. jan. 19. 12:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Rámentem az idövonal megjelölésére és ot az elsőre nekem azt hozza ki hogy ismerősök és csak én.. ?? :((
2014. jan. 19. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne az Idővonal és megjelölésnél állítsd be, hanem a bal oldali menüben az Adatvédelmet válaszd.

[link]

2014. jan. 19. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!