Warhammer online feltöltőkártyát hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 16:48
1/3 anonim válasza:
Minek az neked? Már bezárt a játék.
2/3 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem tudtam erről? Mi történt?
2014. febr. 4. 00:34
3/3 anonim válasza:
Szeptemberben bejelentették, hogy decemberben lejár a licensz és nem újítják meg, így december 18-án bezárt.
Nyilván nem érte meg, a fórumon nagyon sok mindenről volt szó, sokan mondták, hogy ez a játék úgy vonul be a történelembe majd, hogy 5 év alatt gyakorlatilag egyetlen jelentősebb expansion sem volt, csak ígérgettek, de amúgy egyre inkább magára hagyták a játékot, és ki a lófsz fizet havidíjat egy ilyenért? Már eleve 2008-ban az indulás után 3 hónappal 800.000-ről 300.000 ezerre csökkent a játékosok száma. Csoda, hogy így, mindenféle újdonság stb. nélkül eddig kihúzta. Kár pedig érte, alapvetően szerettem, csak számomra az irányítása volt olyan elcseszett, hogy azt sose tudtam megszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!