Windows 7 telepítő CD nem képes bootolni, de miért?
Figyelt kérdés
Írtam egy tört Win 7 et egy dvd-re img burnel "write image file to disc".BIOS-ban beállítottam a bootolási sorrended, tehát a dvd-t legelőre tettem.Nem bootol, be róla, kiír egy szöveget, és ha megnyomok egy gombot, akkor újra kiírja.2014. jan. 17. 22:27
1/5 anonim válasza:
Akkor hibás volt az írás vagy a lemezképfájl, írj egy új dvd-t, ha nem megy akkor se, akkor szedj le másik windows 7-et netről.
2/5 anonim válasza:
"kiír egy szöveget"
ezt nem volna rossz tudni, hogy mit, mert lehet hogy abban van a megoldás...
3/5 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt írja: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key
2014. jan. 18. 14:41
4/5 anonim válasza:
újrairás! a kiirt szöveg azt jelenti, hogy nincsenek meg a boothoz szükséges fileok. ha nem válik be keress másik iso, és szerintem nem kell dvd, hanem az isot beteszed ebbe:
és csinál bootable usb-t
5/5 A kérdező kommentje:
Hát rendben, először újraírom egy másik torrentelt windowsal.
És köszönöm szépen a tanácsot.
2014. jan. 18. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!