Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csináltam egy minecraft...

Csináltam egy minecraft szervert és nem tudom hogy lehet megcsinálni ezt? (lent)

Figyelt kérdés
Hogy a player ne legyen admin de tudja használni a set home parancsot pls help
2014. jan. 17. 22:20
 1/1 Avidmine válasza:

Tölsd le az összes Essential plugint a bukkit.org weboldalról és rakd be! Miután a Plugins -mappába legenerálta a fájlokat nyisd meg a GroupManager -mappát Azon belül a worlds és azon belül azt a világot (ha több van) válazd ki amelyiken ezt a sethomet szeretnéd. Aznon belül lessz 2 dokumentum.. Menj a groups -ba (bocs ha rosszul írtam) és ott láthatod a rangokat!

PL.:

Builder:

default: true

permissions: []

inheritance:

- g:essentials_builder

- g:towny_builder

info:

prefix: '[&2Tag&f]'

build: true

suffix: ''

Onnantól a bukkit főoldalán vagy máshol keress permissions hoz cuccokat és hogy a sethome parancsot is bírják írni..

(de ha letöltesz egy SetHome plugint akkor nem kell itt ezekkel a permissions-okkal szenvedned...)

2014. jún. 10. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!