Mi a baja az xp nek?
Az xp-m úgy megsérült hogy nem tudom mi a baja?
Teszek egy képet de láttam már pár meghibásodást de ilyet még nem a kép itt van: [link]
Annyi történt hogy pasz elkezdet a fiokokat másolgatni de bejelentkezésnél csak 4van szóval nem tudom kérem a segitséget előre köszi
nem értessz hozzá,szólj egy barátodnak h csinálja meg vagy vidd szervízve!
fogalmad sincs arról a telepítés előtti formázásról,akkor h tudsz telepíteni?Linuxxal meg mit akarsz?
Formázni nem az hogy:
Pl: nálam adott C: és letörölöm újra létrehozom vagy mit...
és ráteszem az adott Operácios rendszert?
Annyi az egész h a formázással minden MINDEN elfog veszni a gépedről
ennyi
És ügy rakd újra a rendszert
vagyis
Bekapcsolod a gépet.
Nyomogatod az F8- gombot
Kiválasztod a meghajtót amibe van a telepítőlemez.
Kiírja a vinyó adatait.
Rámész a nyilak segítségével a vinyóra.
Nyomsz 1 T> ENTER> L gombot és megint rámész ujra ENTER és már telepít is .
^^
Tömören
ha nem értesz hozzá haverodnak szólj vagy vidd szervizbe.
Megnéztem a képet, és ez nem vírus, annyiba szerencséd van, hanem a windowsnak van egy olyan hibája amit úgy hívnak hogy defender. Tulajdonképpen ez egy bug(hiba) a windowsnak, ami sajnos soknál előfordul. Attól jöhetett létre, hogy telepítésekor vagy nem jól sikerült a telepítés, azaz hibásan, vagy a windows frissítette magát, és sajnos olyankor sokszor előfordul hiba. A rossz hír az az hogy mindenféleképpen újra kell telepítened a gépet. Mindenki figyelmébe ajánlom hogy érdemes a windows frissítéseket saját kezűleg telepíteni, mert ha akkor telepíti a windows amikor kapcsoljuk ki a gépet, akkor nagy esély van arra hogy hibát követ el és ilyet, vagy még rosszabb hibát okozhat a gépben.
A formázás annyit tesz, hogy mikor telepíted újra a gépet, akkor be kell állítani a meghajtókat, hogy melyikre menyjen a windows stb. (patríciók) Ott van olyan lehetőség hogy meghajtó formázása, cask alul kell követni a képernyőn. Ha nem találnád akkor inkább bízd szakemberre a dolgot, mert nehogy nagy kárt tégy magadnak.
A linuxot ajánlom mint egy stabil oprendszert, de csak akkor ha a számítógépet programozásra, szerkesztésekre, vagy ezekhez hasonló komolyabb dolgokra szeretnéd használni. Ha esetleg Pc Game fun vagy, akkor ne számíts arra hogy sok játék fog futni linuxon, bár igaz ma már előfordul egy kettő.
Üdv, és sok sikert!
Aha vagyis amikor SP3 frsititetem hiba jött elő
Mindenkinek köszönöm.
Segitenétek ebben is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!