Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el a Need for...

Miért nem indul el a Need for Speed Rivals?

Figyelt kérdés

Ncoreról letöltöttem, feltelepítettem, beillesztettem a hozzávaló cracket, kitettem egy parancsikont az asztalra, elindítom és semmi reagálás.. feladatkezelőben is figyeltem, nem nyit meg semmit, próbáltam rendszergazdaként, win7ként de semmi... Mi lehet a gond? A gépem 100% hogy elbírja.

i7 es proci, 8gb ram, 730m videókártya

2014. jan. 15. 22:12
 1/6 A kérdező kommentje:
win 8.1 64bit
2014. jan. 15. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Tölts le egy másik verziót, vagy vedd meg...
2014. jan. 16. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha letöltöttel szeretnél játszani ( nem támogatom ) akkor még várnod kell mert még sehol sincs rendesen működő verzió. Idő kérdése hogy megoldják de ha nem akarsz várni vedd meg az eredetit az tökéletesen működik.
2014. jan. 16. 08:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem nálam lehet a probléma?
2014. jan. 16. 15:15
 5/6 anonim válasza:
az elöttem szolónak igaza van de még lehet hogy gyenge a video kártya ill kevés a RAM
2014. jan. 18. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:
8GB ramom van... elolvastad amit írtam? Amúgy a minimum gépigény 4gb ram.. szóval azzal sincs gond, a grafikus biztos hogy bírja, néztem róla youtube videókat
2014. jan. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!