Sztrecskó kérdése:
Photoshopban egy képen hogyan tudom megvastagítani a vonalakat?
Figyelt kérdés
van egy adott képem, amin van 3 görbe vonal, amik elég vékonyak. Meg tudom őket vastagítani valahogy? Köszi a választ!2014. jan. 15. 01:10
2/5 anonim válasza:
Készitesz két másolatot, egyiket egy vonalnyit feljebb, másikat egy vonalnyit lejjebb húzod, a nem kivánt részeket pedig a két rétegről kitakarod.
3/5 tabaki válasza:
Ha a vonalak eredeti színére nincs szükséged, akkor megfelelő tűréssel szín szerint kijelölöd a vonalat (de valószínűleg szerencsésebb a sötét részt, utána megfordítani), megvastagítod a kijelölést és akármilyenre kiszínezed. Egy goromba gyorsvázlat Gimppel:
4/5 tabaki válasza:
Annyit még hozzátennék: Szerintem ronda, hogy látszik az eredeti képhatár, ott jobb lenne a vonalig kijelölni, és az új színre kitölteni.
5/5 A kérdező kommentje:
igen, azt már korábban megcsináltam, csak véletlenül nem azt töltöttem fel. Köszi a segítséget!
2014. jan. 21. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!