Internet megosztás wifin?
Figyelt kérdés
Van egy Dell Inspiron Mini 1018-as netbookom, amivel szeretném a netet megosztani, tehát wifi hotspot-ot csinálni a gépből. Két programot is letöltöttem (Connectify, MyPublicWifi) és mind a kettővel kb 5 percig megy és utána ledobja a klienseket. Volna esetleg valami megoldás a problémára? Kolis vagyok router-t nem lehet behozni és így szeretném megoldani.2014. jan. 13. 20:46
1/2 anonim válasza:
Hotspot-ot nem tudsz csinálni csak access point-ot, vagyis egyszerre csak egy eszköz lehet a hálózaton. Ehhez semmi segédprogram nem kell, a win alapból tudja.
Erre keress rá: share wired connection wirelessly windows 7
XP is tudja természetesen.
2/2 anonim válasza:
Windows alapból tudja, új kapcsolatot kell létrehozni, a verázsló pedig megmondja hogy mit kell tenned.
Én a haverjaimmal így szoktam néha LAN-ban játszani akár 4-5-en is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!