Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 8.1 alatt uTorrent gondok?

Keke_no1 kérdése:

Win 8.1 alatt uTorrent gondok?

Figyelt kérdés
A következő gondom lenne, és érdekelne hogy tapasztalt e már valaki valami hasonlót. Utorrent fut a gépemen (4 mag 3.2 ghz,4 giga ram,1 gb vga 120 GB-os SSD,500as winyó) win 8.1 alatt. Minden tökéletesen megy, majd hozzá adok mondjuk egy 60 gigás torrentet az utorrenthez, és megfagy 5-10 percre minden. Feladatkezelő szerint a memóriát is elkezdi zabálni, plusz a lemezkezelés is 100 %on van. Az utorrent az SSD-n van és vinyóra tölt. Mi lehet a gond? Talán hogy 2 külön helyen van? Vagy kevés a memória? Valaki tapasztalt valami hasonlót?

2014. jan. 12. 22:23
 1/2 Dobzy válasza:

Helló!

Nekem is voltak ilyen gondjaim De van megoldás:

1. nyisd meg a torrent beállításait!

2. A "haladó" menüpontot ha kinyitod akkor lesz olyan, hogy:"Lemez Cache"

3. Pipáld be az "Automatikus gyorsítótár méret felülbírálás, a méret kézi megadása"-t

4. A mezőbe írj be egy 32-1800-ig terjedő értéket MB-ban (MJ: Mivel a lemezed 500GB-os ezért valószíűleg 32MB Cache van benne. Tehát nekem 812 van beírva, de nekem 64MB-os Cache-m van. Tehát írjál be egy 1200 Körüli értéket. Ha kevés növeld, de elképzelhető, hogy "túl sok" akkor csökkentsd amíg nem lesz jobb a helyzet.)

Valószínűleg a lemezhasználat 100%-os fog maradni, amíg ki nem írja a lemezre az adott adatmennyiséget, de nem kellene fagynia. Elképzelhető, hogy nem oldja meg a problémát, de akkor se aggódj, ha "türelmes" vagy akkor semmi baj...

Remélem segítettem:

Dobzy

2014. jan. 13. 22:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm a segítséget! :)
2014. jan. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!