Euro truck simulator 2 melyik a legjobb kamion?
Figyelt kérdés
Legjobb alatt értem ami könnyedén felmegy az emelkedőn, gyors még nagy teherrel is. Pénz nem számít összefuvarozom, csak szeretném tudni melyikkel végezhetek leggyorsabban.2014. jan. 12. 14:29
2/9 anonim válasza:
Volvo vagy Scania.
Volvo max 730 lóerős motor lehet,a scaniaban meg 720.Alapból a Scania 320LE vel kezdesz vagy egy volvo ami 320LE de hamar kapsz fejlesztest egy 500LE re is.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 12. 16:29
4/9 A kérdező kommentje:
Annyit még meg kérdezhetek, hogy az hogy 4x2 es vagy 6x4 est vegyek? meik a jobb alváz?
2014. jan. 13. 15:11
5/9 A kérdező kommentje:
Ha pl 6x4 est veszek vesztek a sebességből vagy tudja úgy húzni mint a 4x2 es? Nektek mennyi a végsebesség? 90 fölé én még nem tudtam menni, persze a lejtőket kivéve. Igaz még csak munkákat vállaltam el saját kamionom még nem volt.
2014. jan. 13. 15:27
6/9 anonim válasza:
90 km/h fölé nem lehet menni, tehát ha egy erősebb kamiont veszel, max. a gyorsulásban, vagy a dombokon felfelé lesz különbség. Egyébként le lehet szedni hozzá olyan módot, ahol 120km/h a limit 90 helyett.
7/9 anonim válasza:
Ti olyan hulyek vagytok!A keszitok beraktak egy alap beallitast hogy lehessen tobbel menni mint 90 ven.Jatejbeallitasok ott az automata sebesseglimiter elol kiveszed a pipat ea mar is tudsz tobbel menni.Ill a6x4es jobb
8/9 A kérdező kommentje:
Hmm hát ezt tényleg jól benéztem, hogy eddig nem vettem le a pipát... most vettem egy kamiont és rózsaszín lett! Ezzel lehet valamit kezdeni? :S
2014. jan. 14. 19:20
9/9 Tálas Dénes válasza:
A leggyorsabb kamion a Volvo fh16 de mivel én száguldozva fuvarozok a volvonak túl nagy a kilengése.
Én a Scaniát javaslom igaz 20 lóerővel gyengébb a volvonál de jobban lehet vele manőverezni.
A 90-es limitet ki lehet kapcsolni:D
rakomány nélkül 165
rakományal 150 eddig a max speed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!