Sims 3 hibakód. Miért írhatja ki ezt?
Figyelt kérdés
A történet ott kezdődött, hogy letöltöttem a "The Sims 3 All In One Complete ENG" nevezető torrentet. Minden rendben volt, csak sikerült egy igencsak fontos mappát kitörölnöm, ami nélkül nem indult el az egész. Rendben, letöröltem mindent és újra leszedtem. Azonban, mikor most próbálnám elindítani a rendes Sims3 telepítését, az alábbi ablak ugrik fel : [link]
Sajnos nem tudom, hogy miért írhatja ki. Többször is átfutottam a mappákat, mégse találtam meg a régi mappából visszamaradt fájlokat, amik esetleg ez miatt lehetnek a felelősek.
Esetleg valaki tudna javasolni valamit? :(
2014. jan. 12. 11:09
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg az előző verziót törölted és nem uninstalláltad. ez a gond...
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez esélyes. Valahogy tudnám korrigálni a problémát?
2014. jan. 12. 11:38
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, valahogy nem jutott az eszembe az előbbi variáció! Kicsit utána kerestem, és sikerült letelepíteni az előzőt. Még egyszer köszönöm! :) A probléma megoldódott.
2014. jan. 12. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!