Win7 telepítés miért fagy le a "telepítés befejezésénél"?
Figyelt kérdés
Win7 Ultimate...A Lemez tökéletes mivel más gépeknél is ezt használom...ki is próbáltam más géppel tökéletes!Az olvasó sem hibás hiszen ugyanazt az olvasót használom amit másik géphez!A vinyó sem hibás!Se HD Sentinel hiba se semmi nincs...
Íme a gép:
CPU:Intel E6800
GPU:(bár sztem az mind1 am...) Ati HD6550
RAM:4GB DDR2
Alaplap: Gigabite ga-g31m-es2l
HDD:Seagate Barracuda Green 1TB
Kb foggalmam sincs miért nem megy fel...Se a 32bit-es se a 64bit-es...
Vkinek ötlet?!
2014. jan. 10. 23:30
1/3 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy a vinyó nem hibás? Én arra gyanakodnék először... Talán megvan az az opciója az alaplapnak, hogy ki tudja kapcsolni a vinyót, és így kisebb a kockázati esély, ezt tedd meg, ha meg lehet. Próbáltál másik win-t rárakni?
2/3 anonim válasza:
Üres merevlemez? BIOS helyesen van konfigurálva? Teljesen véletlenül nem eredeti Cracked Edition? :D
3/3 A kérdező kommentje:
Lemez hibátlan,gép hibátlan!A vinyó is hibátlan!!! de ő volt a ludas!...Kb foggalmam sincs hogy mi volt ez...más gépben sem ment...szval más géppel sem ment fel rá...fogtam az egészet újra partícionáltam..stb és jó...
2014. jan. 12. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!