Mi baja van a Counter Strike 1.6 omnak?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy egyik pillanatról a másikra elromlott a CS 1.6 om. Nem tudom mi történt vele, de délután mikor be akartam lépni a CS be, kijött valami felugró ablak, ami a videó kártyámat említette, meg hogy ha le OK ozom az ablakot akkor valami csökkentett módban indul el a software. Le OK oztam, mivel ha mégséztem akkor nem indult el a CS. Azóta az a baj a CS vel, hogy a mapon túl vannak exponálva, minden nagyon világos, néhol pedig nagyon homályos és nagyon éles minden... Valamint a fegyvert csak a bal kezében tartja az ember, nem tudom megváltoztatni... Valamint még ha Tab billentyűvel megnézem a statokat, felül egy logot mutat, amin ez a felirat van: The Orange Box, valamint a Half Life os szümeveges, meg a Team Fortresses kopasz csávó. 3 cs van a gépemen, mind a hármon ugyan ez a probléma.. A CS újratelepítése nem oldotta meg a gondot.. Valamint még annyi hogy csak a CS vel van ez a gond, a gépemen lévő többi játék, pl. Crysis 2 vagy CoD 7 ugyan úgy lagg nélkül, ugyan olyan grafikával fut... Mi a gond? Válaszokot előre köszönöm!2014. jan. 10. 22:38
1/1 anonim válasza:
Az történt, hogy a cs-d átállította magát Software módba. Ezt a beállítást azok használják, akiknek gyenge teljesítményű a gépük és csak így fut el nekik a játék. Ebben a módban az általad leírt dolgok természetesnek mondhatók.
Próbáld meg a beállításokba, a grafikai lehetőségeknél (Options -> Video) visszaállítani Software módról Opengl módra a "Renderer"-t!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!