Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Packard bell laptopon informac...

Packard bell laptopon informaciok megjelenitese, hogyan?

Figyelt kérdés

Udv

szomszedom win7es Packard Bell EasyNote TK85-os laptopjan eddig amikor az akku lecsokkent 10%-ra es amikor a billentyuzeten a hangerokezelo gombokkal novelte vagy csokkentette a hangerot a kepernyon errol informaciok jelentek meg. Egy ideje viszont mar nem.

Nem gyari windowsos figyelmeztetesek voltak, hanem szerintem valamilyen PB-es szoftver jelzett. Esetleg van otletetek, hogy melyik lehetett az? Nemet windows van rajta, az ora melletti ikonsoron be van aääitva, hogy az osszes ikon es az osszes figyelmeztetes lathato legyen (de mint mondtam, ez szerintem nem a windowsos figyelmeztetesek voltak)

Koszi

2014. jan. 10. 19:08
 1/1 Emberek ***** válasza:
Elvileg az ilyen laposokon van Recovery partíció, és ott minden megvan ami szükséges a gép működéséhez. Így gyanítom a Packard Bell-es cucc is raja lesz.
2014. jan. 10. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!