A lányom 12 éves smst kap és már megy a bandához. Hogy tudom ellenőrizni az üzeneteit a tudta nélkül? Sony C 2105
Figyelt kérdés
A kislányom folyamatosan csavarog, kap egy sms-t és már lép is.Van olyan program amit számítógépről telepíteni tudok a telefonjára a tudta nélkül? Sony c 2105 telefonja van. Létezik ilyen program?2014. jan. 10. 15:12
1/6 anonim válasza:
:-)
az eset kezelésére szerintem nem alkalmas egy sima kémprogram telepítése, ugyanis ettől még nem marad otthon veled a kislányod.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__uj-kerdes
Lehetnél kicsit erélyesebb, én ha kíváncsi vagyok valamire, egyszerűen elkérem a készüléket a fiamtól.
Merné csak nem odaadni!
2/6 wildapple válasza:
Szerintem nem ártana, ha leülnétek és beszélgetnétek.
Ez többet ér mint bármilyen mobilos app és a sok leselkedés, lehallhatás, hazudozgatás, stb.
3/6 Waptolvaj válasza:
Szerintem ha értelmes ember vagy ülj le vele, és beszélgessetek nyugodt,békés hangulatban. Hallgasd meg,hagyd beszélni, ne akarj uralkodni felette, épp ésszel próbáld befolyásolni. Addig lépj amíg nem késő. De neked is legyen nyitott gondolkodásod,mert ha birka vagy, tönkre teszed az Ő és a saját életedet is. Szerinted ha programmal lelopod az üzeneteit arra nem lesz válaszuk?
4/6 anonim válasza:
1 éves!!! Még gyerek! Mi az, hogy lép a bandával? Kiskorú, rád van bízva, te felelsz érte, ha bármit elkövet beleviszi a banda, téged vesznek elő. Légy már egy kicsit erélyesebb, mert szerintem egy ilyen kislány az észérvekre nem fog megértő lenni, tehát ebben a helyzetben neked kell lépni, korlátozni a gyereked és nem kémkedni utána...
6/6 tabaki válasza:
Sajnos, értelmes javaslatot nem tudok tenni, de a kémkedés akkor sem megoldás, ha technikailag esetleg kivitelezhető. Nagyon gyorsan kiderülne, egyszerűen abból a tényből, hogy olyan dolgokat tudsz, amelyeket a kislányod nem óhajtott veled megosztani. Kezelhetetlen bakfisból legalábbis egy időre esküdt ellenségeddé válhat -- ne felejtsd el, hogy a kamaszkorának nagyobbik része most következik. Továbbá -- Waptolvaj válaszára utalva -- ezen a téren ők vannak lépéselőnyben, hiszen belénevelkedtek a mobil- illetve számítógépes kultúrába. Ha esetleg mégis kapnál innen használható tippet, megkérdezi két haverját, és a kérészéletű diadalod után úgy csinálnak belőled majmot, ahogyan akarnak. Ha van megoldása a problémának, akkor az nem számítástechnikai jellegű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!