Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért van az hogy a sok szerenc...

Mért van az hogy a sok szerencsétlen kocka csak a grafikáért sír manapság a játékokban a gyártók meg ki is elégítik ezeket az abnormális igényeket?

Figyelt kérdés

aki gyönyörű valóságos grafikát akar az álljon fel a gép elől és menjen ki ott láthat valódi 3d grafikát utcán,erdőben stb.de nem normális hogy hova fejlődik a gépigény manapság.3éves gépem a 3évvel ezelötti játékokat fullon viszi az ideieket esélytelen hogy el indítsam egyáltalán.mindez egy rakás 12 éves szemüveges kocka miatt akiknek ezek készülnek,anyuci apuci évente veszi az új gépcsodákat hogy legyen min futtatni fullon a legújabb játékot.mindent fikáznak semmi nem jó nekik.nekem pl aki nem tegnap kezdett játszani (mint ezek) már egy hitman első része vagy a mafia grafikája is szép.

hadd idézzek csak egyet szószerint: "a világ legrosszabb gaméja 2011 benn ijet ki adni a grafikája alig 2008 as:D"

az ilyen csak engem húz fel annyira hogy megruháznám?

2014. jan. 8. 23:45
 1/5 A kérdező kommentje:
akinek nem inge nem veszi magára.azok meg ne is írjanak akik nem a 90es években kezdtek játszani vagy elöbb ők nem is érthetik miről beszélek.
2014. jan. 8. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

En a 90-es evek elejen kezdtem el jatszani. Olyannyira elveztem azokat a jatekokat, hogy emulatorral rendszeresen jatszom a mai napig oket, plusz vettem egy retro super nintendo konzolt is.

Kb. 2004 ota nem figyelem a jatekpiacot, igy nem tudom milyen a "FullHD" grafika es hasonlok. Ami nalam az elso helyen van, az a jatek elvezete, ami nem feltetlen "FullHD" grafikaval jar kez a kezben.

2014. jan. 9. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
hát gáznak gáz de kérdező ha nem kellene új,jobb akkor nem lennének munkahelyek mert bszhatnák a fejlesztéseket ha senki nem venné meg az újat gyorsabbat hisz minek. ha a dolgok nem mennének tönkre akkor a gyárak is bezárhatnának mert mindenki megvenné egyszer és soha többet szóval.
2014. jan. 9. 00:38
 4/5 anonim ***** válasza:
ja és a megoldás konzol egyszer kell megvenni és lehet akár egeret billentyüzetet is csatlakoztatni ha szükségesnek érzed
2014. jan. 9. 00:39
 5/5 anonim ***** válasza:
először is, szerintem az tök normális, hogy ahogy nőnek a hardware teljesítmények, úgy követik hozzá a játékok a grafikai szintet. Egyébként meg, épp hogy az elmúlt néhány évben lassult le az egész, részben a konzolok miatt, de érdekes módon az én 3 évvel ezelőtti átlagos pc-m még a miakat is viszi, nyílván nem fullon, de viszi. Én inkább az 1998-2005 közötti időszakot emelném ki, akkor tényleg úgy nőtt évről évre a játékok gépigénye, hogy 2 évente biztos, hogy cserélni kellett. A lényeg a lényeg: az nem abnormális, hogy fejlődik a grafika és ezzel együtt a gépigény. Ha nem így lenne, akkor még mindig pacmannél tartanánk.
2014. jan. 9. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!