Egy Igazi programot keresek. Hol találok ilyet?
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amellyel csalni lehet Grepolis nevű internetes játékban.
Tisztázzuk, nem hazudok mert nincs értelme! tehát:
Nekem kell, kíváncsisángból. Igen 14 éves vagyok de nem hülye, hogy ne tudjam LÉTEZIK ilyen program. 1-1,5 éve játszok a játékkal és látom hogy van aki csal. Nemtudom hogy, ezt szeretném megtudni!
És itt nem azt a választ szeretném hogy google! Értelmes válaszokat szeretnék.
Tudom hogy van ilyen csak azt nem hol(mindent megnéztem youtube-on, google-ben)
Légyszives segítsetek!
Szerintem a premium pontokkal kevered össze a csalást.
Amik youtube videókban vannak, 99%-ban kamuk. Minden normális online játékban szerveroldalon ellenőriznek minden lényeges eseményt, ebbe te nem tudsz belenyúlni. Kliensoldali változókat, memóriacímeket tudsz változtatni, videóra felvenni hogy tízmillió pénzed lett, de ezt elhasználni nem lehet csak amennyi a szerveren is megvan belőle.
Te jo Eg! Szerencse, hogy nem talaltad meg. Hogy lehet valaki 14evesen ennyi eszel megaldva. Gondolom keresgeles kozben minden eled tadulo linket megnyitottal, mondjuk nem is csodalkozom.
14 eves korodban nem a csalas a cel, a kovetkezo lepssed kirabolni egy bankot? Attol hogy masok egy 5 eves szintjen vannak es csalnak, te is odaig akarsz sullyedni?
Ha mar csalni akarsz, menj tanulj meg provramozni es irj magadnak egyet, annak bar lenne valami haszna.
Ullj le, 1-es!!!
Én értem... csak kíváncsi voltam mit mondtok itt :)
Köszi a válaszokat Akk valószínűleg arannyal vásárolják a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!