Miért lassul le ennyire iszonyatosan a gépem mióta WIN7 van rajta? Ez borzasztó
Figyelt kérdés
Gépem: Dual core AMD 2x2600-as proci, 1 giga videókártya 64 bites 6 giga ram.
Mi a túró történik???
Nagyon lassú lett win xp-vel pörgött piszkosul sp3-al, de az csak 4 gigáig engedi a rambővítést.Milyen oprendszert kellene rátenni ami gyorsabb is mint a win 7 de kezeli is a max rambővíthetőségi lehetőséget???
2014. jan. 7. 18:55
1/11 papagenou válasza:
xpből is van 64bites, a ramhoz meg az kell, nem az, hogy új win legyen.
2/11 A kérdező kommentje:
áááááááhhhhhhhhhháááááááááá!!!!közönöm
2014. jan. 7. 19:28
3/11 csacsi2 válasza:
XP is kezel 4GB -nál nagyobb RAM -ot, csak a Boot.ini -t kell ellátni /PAE kapcsolóval.
PL.:A /3GB kapcsoló akár 3GB -ot enged a programoknak
Physical Memory Limits: Windows XP X64 128 GB
4/11 A kérdező kommentje:
Az utolsót nem értem,mert nem vagyok egy született számítógép zseni, de most nekem az a lényeg hogy azt a kibeb a s z o t t ramot ismerje fel :) tehát 4 gigánál többet, akkor most nincs más dolgom, mint egy xp sp 3 64 bitest letöltök..köszönöm.
2014. jan. 7. 20:38
5/11 A kérdező kommentje:
áh nem telepítem a 64 bites xp-t az sem mutatja, nézd csak? gondok vannak vele: [link]
2014. jan. 7. 20:53
6/11 A kérdező kommentje:
begyorsult a Vistám is csak telepítette a frissítéseket, szerintem azért volt lassú
2014. jan. 7. 20:54
7/11 A kérdező kommentje:
vagyis na..a Windows 7-em
2014. jan. 7. 20:54
8/11 papagenou válasza:
nos... ezt nem igazán értem most. telepítette a frissítéseket és közben lassú volt, ez volt a probléma? egyébként driverek rendben vannak? mellesleg a frissítéseket már telepítés közben kikapcsolom mindig, mert attól lassul csak be igazán a gép.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom,rejtetten frissít tudod....de mikor abbahagyja,gyors a gépem.Az volt a baj,és ez is lesz,amíg nem jövökrá hogyan kapcsoljam ki.
2014. jan. 8. 01:47
10/11 csacsi2 válasza:
tiltsd le a szolgáltatásokban (futtatas:services.msc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!