Mi lehet a laptopom (HP Pavilon dv7 1008 eg) baja?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy kis problémám a laptopommal:
Ha lecsukom a laptopot stb, és visszatér az alvó állapotból akkor pl a windows 8 betöltésnél lefagy, a windows 7-nél ha ugyancsak beindul vagy kékhalállal fogad rögtön vagy pedig simán betölt a bejelentkező képernyőig s megfagy, igaz az egér továbbra is megy tovább. Mi baja lehet? Memória diagnosztikát futtattam, 100% OK volt. Próbáltam más illesztővel is. Talán tudtok segíteni. Köszi előre is! :)
2014. jan. 7. 00:32
1/2 anonim válasza:
Többször találkoztam evvel a problémával!
Mindig más okozta Pl: rossz volt az egyik RAM Szektoros volt a merevlemez és még nálam olyan is előfordult hogy 4-be volt törve az alaplapom! Mind mind ezt a hibát okozta!
Live linuxon tesztelheted a hiba forrását!
2/2 A kérdező kommentje:
Már átnéztem a gépet, próbáltam másik memória modulokkal, másik rendszerrel, SSD-vel és HDD-vel. Elvileg semmi baja nincs, arra gyanakszom, hogy mikor telepítem az ATI HD3400 videókarinak a szoftverét, a windows rákérdez arra, hogy biztosan telepítem a szoftvert? Mivel nincs aláírva, bár abból is többet próbáltam már meg. Lehet az eredeti szoftverrel kéne próbálni?
2014. jan. 8. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!