Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Utorrent 1.8.4et használok,...

Utorrent 1.8.4et használok, és a letöltésekhez berakott torrentek, nem töltődnek, miért?

Figyelt kérdés
a net sebességem 24Mbit/s tehát van netem, és a Beload, Deathlord, Blue Dragon oldalakat használom, viszont néha gondol egyet, és elkezd leszedni valamit a listából...
2009. nov. 29. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Az nem 24 Mbit akar lenni, amit a feladatkezelőben és/vagy a wifi-s dolognál ír, de ez most nem lényeg.

Ha van neted azt észreveszed, megnyitod a firefoxot, és hacsak nem azt írja ki, hogy nem található az oldal, stb. akkor van neted.

És akkor most mi a bajod?

Az, hogy néha nem töltődnek a torrentek (amit a "főkérdésben" vagy hol írtál), vagy az, hogy néha elkezd valamit szedni a listából (amit alul írtál)?

Ha elkezd valamit szedni a listából, az gondolom az rss-ből akar lenni.

Gondolom be van állítva valami az rss-hez, hogy töltse le.

Ha meg nem tölt valamit akkor lehet, hogy a szerverrel van valami.

Csak az egyik trackerről nem tölt, vagy sehonnan sem?

2009. nov. 30. 00:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Van feltöltő az adott torrent-nél? (seed) és aktív módban van és Te aktív vagy?
2009. nov. 30. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket. Van netem, az a bajom, hogy egyáltalán nem tölt le semmit, viszont volt olyan, hogy egyszer elindult a letöltés az egyik torrentnél és azt le is szedte. Mindhárom trackerről hiába próbálkozom, egyikről sem szedi és mindenhol van seeder és aktív is vagyok mindháromnál...
2009. nov. 30. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:

És zöld a letöltés mellet a nyíl vagy esetleg piros?

Meg 0kb/s-sel szedi, vagy azért szedi pár kb-val?

Hány seeder van? Ha csak 3-4, akkor hiába seedelik, de általában nagyon lassan jön le vagy el sem indul.

Szerintem próbálj ki egy másik torrent klienst (pl. bittorrent).

Nekem is 1.8.4-es utorrent van, és működik minden (bár én más oldalakról töltök, de most direkt regisztráltam deathlord-ra, hogy kipróbáljam, mindjárt írok, hogy nekem működik-e

2009. nov. 30. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam, deathlord-ról sikerült letölteni
2009. nov. 30. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:
A letöltés melletti nyíl kék és olyat jelez a utorrent, hogy a letöltésem 1-2 kb, viszont semmi sem töltődig, olyan mintha üresjáraton menne, de mégis folyamatosan tölt , de a torrentjeim nem mutatnak, 0,1et sem,mmint hogy annyit letöltött volna. példának okáért, a véres hétvégét szedem és 475 seeder van, de nullán áll...Eddig is köszi.
2009. dec. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!