Steam és Steam játékkártyákkal kapcsolatos kérdések (? )
Sziasztok. Már kb tavaly óta van Steam-em de eddig nem nagyon érdekelt a szintlépés, kártyák stb. Úgyhogy lenne néhány ezzel kapcsolatos kérdésem.
1: steam Gyik.-en olvastam hogy ha szintet lépek több embert vehetek fel a barátlistámra. 1.szinten hány fős lehet a barátlistám?
2:Írnátok olyan magyar nyelvű oldalt/fórumot ahol lehet ezeket a kártyákat cserélgetni?
3: Van egy fóliás kártyám (Civ5-ös) ha elcserélem ez is egy kártyát ér vagy a fóliás kitűzők értékesebbek, többet érnek?
4:Különféle játékok kártyáit 1-1-be szokták cserélni vagy
számít az is hogy az adott játék mennyibe kerül. Pl 1 drágább játék 1db kártyáját csak 2db olcsóbb játék kártyájáért cserélik?
5: Kártyát csak kártyáért lehet cserélni vagy lehet pl dota2, tf2 itemért, játékért, stb?
6: Egy adott emberrel csak akkor tudok cserélgetni ha fenn van a barátlistámon?
Bocs ha nagyon "idióta" kérdéseket tettem fel de eddig nem foglalkoztam ezekkel.
Köszönöm a válaszokat. :)
A kártyákat pénzre is válthatod, csak ehhez évente x összegért játékot kell venned a steamen, ez a szabályzatában benne van. Ha ügyes vagy, minimális ráfordítással nagyon sok játékot be lehet szerezni a kártyázással.
Kártyát a játékidő után kapsz, így ha valami egészen mást csinálsz, csak ablakban fut a játék főmenüje, akkor is kapsz majd érte kártyát.
Például hogy írj egy magyar nyelvű fórumot ahol lehet kártyákat cserélgetni? (2. kérdés)
Előbb kérlek olvasd el a kérdést és azután válaszolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!