Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » LINK2SD. Valaki, aki használja...

LINK2SD. Valaki, aki használja, tudna segíteni, hogyan használhatnám ezt az android alkalmazást?

Figyelt kérdés
Jelenleg úgy érzem félúton toporgok ebben a rootolás, sd kártyára átpakolás dologban. Sikerült a telefonom rootolni, partícionáltam az sd kártyát is, a link2sd felismerte a 2. partíciót. Csak éppen használni nem tudom a programot.Illetve annyi sikerül vele hogy tudtam törölni pár előre telepített alkalmazást (naptár, jegyzet), amit nem használtam, meg át tudtam tenni néhány alkalmazást sd kártyára, amit egyébként nem lehet, de csak félig-meddig. Maga az alkalmazás úgy tűnik a belső memóriában marad, ráadásul olyan alkalmazásokkal, amiket alapból részben sd-re ment, semmit nem tudok kezdeni.Így a facebook pl.így is "csupán" 20 mb-ot foglal a belső memóriából.Gondolom ez a linkelés lenne itt a kulcsszó, linkeli az sd kártyára az alkalmazást, de utána mit tegyek? Mert ettől még ugyanannyit foglal az alkalmazás. Megköszöném ha vki leírná nekem számomra érthetően!

#Android #Link2SD #áthelyezés sd kártyára
2014. jan. 5. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. jan. 5. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Remélem használ a link.

Még valami: Nem tudjuk a telefonod típusát. Nem tudjuk mennyi a belső tárhely amit felhasználhatsz.

Én egy rootolt Xperia Sola-t használok amelynek a belső tárhelye 4 GB.

Édeskevés.

Így én is tárhely gonddal küzdöttem amíg le nem töltöttem a GLtoSD nevű programot, amivel a nagy méretű (1-1,5 GB) játékokat tudtam át tenni a cserélhető sd kártyára. "Mount"-olással összefűzhetővé tehető a belső tárhellyel a cserélhető kártya.

http://www.youtube.com/watch?v=adLQgWyYIXQ

2014. jan. 5. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!