Rapo kérdése:
Miért akadozik, szaggat a GTA4 ezen a konfiguráción?
Figyelt kérdés
Gép adatai:
Processzor: Intel Core i7-4500U up to 3,0GHz
Memória: 8GB DDR3 1600MHz
Video kártya: AMD Radeon HD 8850M 2GB
Azt hiszem mondhatjuk, hogy az erőforrások elegendőek. Több mindennel próbálkoztam már, amit találtam pl.:
legfrissebb patch fent van, driverek frissek, Windows eseménynapló inaktiválva, commandline.txt-vel erőforráskorlátokat is próbáltam feloldani, ahogy azt több helyen írták.
A grafika minőségével kiegyezek, de a folyamatos akadozás, szaggatás élvezhetetlenné teszi a játékot...
Bármi tipp a megoldásra?
2014. jan. 5. 14:23
1/4 anonim válasza:
Az a rossz hír, hogyha a patchek se oldják meg a dolgot, akkor nehezen fogja bármi is.
2/4 anonim válasza:
Nem jól van optimalizálva a GTA4, és szinte mindenki ezzel szenved.
3/4 anonim válasza:
Én is így jártam bár nekem nem szaggatott de viszont állandóan hiba üzenetet írt ki töltsd le gta 4 episodes from liberty city az nem fog szaggatni. :)
4/4 anonim válasza:
Sokkal ismétlem SOKKAL gyengébb gépemen full hd-ban játszok akadozás NINCS! Összes patchet tedd fel + contig. Ennél többet nem nagyon lehet segíteni esetleg ha nem eredeti akkor az a baj. (ki tudja miket raknak még a játék mellé hogyha nem eredeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!