Eredeti Windows nem fogadja el a kódom, miért?
Van egy laptopom amin rajta volt a rendszer. De egy vírus miatt nem lehetett helyreállítani. Rendszer lemezt nem adtak hozzá, viszont az alján ott van a serial.
Próbáltam letölteni tört win7 hp-t mert ez volt rajta de a kódom nem fogadja el. Mit tudnék tenni? Microsoft oldaláról a kódommal nem lehet letölteni?
Windows 7 loader.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nekem nem aktivátor kell, hanem az hogy tudjam használni az eredeti kódomat!(Ha már van)...
Tört rendszerem emiatt van, mert nem fogadja el az eredeti kódom -.-
Eredeti Windows birtokában én nem próbálkoztam volna semmi sufnituninggal, egyből hívtam volna az ügyfélszolgálatot. (Ha ezt már próbáltad,vagy ha majd megteszed, kérlek oszd meg mit mondtak!)
MS valószínűleg el fog hajtani, mivel OEM Windowsokhoz nem ők, hanem a rendszer szállítói (esetedben a HP) adják a supportot. Persze egy próbát megér, de én a helyedben inkább a HP-nál próbálkoznék.
Egyébként HP egy jó 5-6 éve recovery partíciókat szokott alkalmazni, bootolás során megfelelő billentyűkombináció hatására abból állítja helyre a Windowst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!