Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan készíthetek egy ilyen...

Hogyan készíthetek egy ilyen videót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segytségeteket kérném. Szeretnék egy videót készíteni egy teniszezőről, csak nem tudom hogyan kell, sosem csináltam. Olyanra gondolok, hogy beletenném a legszebb pillanatait, esetleg odaírnék valamiket, zenei aláfestés, effektek. Nagyon fontos lenne.

2014. jan. 5. 12:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*segítségeteket
2014. jan. 5. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
windows movie maker, sony vegas egyik sem egy bonyolult program könnyen megtalálod hogy mit hogy kell
2014. jan. 5. 12:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, letöltöttem, de fogalmam sincs hogyan kell használni.
2014. jan. 5. 15:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki elmondaná hogyan kell használni?
2014. jan. 8. 23:58
 5/11 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Én kb. fél éve dolgozom Movie Makerben úgy, hogy tapasztalataimból letudom írni a működését, ugyanis egyedül tanultam ki. Csak F1-es videókat csinálok.

Movie Maker:

1. Nyisd meg a programot.

2. Szúrd azon fénykép- illetve videóanyagokat, amelyeket felszeretnél használni.

3. A videóanyag megvágása: Ha egy beszúrt anyagból több részt szeretnél bevágni a videóba, akkor menj be a videóhoz használható eszközök fülbe és válaszd ki annak a videórésznek a kezdőpontját, amit meg szeretnél tartani. Majd ha több videórészről van szó, akkor az aktuális vágásnak a végénél a kettéosztást kell megnyomni, majd így elölről. Ha a beszúrt anyagból csak egy jelenetre van szükséged, akkor a megtartandó jelenethez nyomd kezdőpont beállítása és a végpont beállítása gombot, amikor el akarod kezdeni, ill. be akarod fejezni.

4. Zene: Menj a zene beszúrása pontra és a gépeden található zenéid közül válaszd ki a kellő hanganyagot.

5. Effektek: Hát ennek széles gyűjteményéről nem a Movie Maker híres. De van pár jó kis effekt.

Az Animáció menüpontban mindenféle áttűnések közül tudsz válogatni, pásztázni és zoomolni tud az aktuális képet, ha ezeket (utóbbi 2-t) az összes képen szeretnéd alkalmazni, akkor kattints az Alkalmazás az összesben.

A Vizuális hatásokban a képnek a színével játszhatsz, itt is alkalmazhatod az adott hatást az összes képen.

6. Film mentése / Projekt mentése: NAGYON FONTOS! A projekt mentésére csak akkor kattints, ha elakarod úgy menteni, hogy máskor folytasd, vagy ha úgy gondolod, hogy a későbbiekben akarsz még csiszolgatni rajta.

A Film mentésére akkor kattints, ha természetesen megszeretnéd nézni később videódat, mert csak ebben az opcióban menti el videoklip formájában, vagy ha esetleg valamilyen videómegosztó portálra felakarod tenni, akkor csak ebben a formában tudod feltenni, ha a film mentésére kattintasz! Figyelem a videa nem szereti a Movie Maker videóformátumát.

Sz

Remélem tudtam segíteni!

Kellemes videógyártást!

2014. jan. 10. 16:50
 6/11 anonim válasza:
* Szólok előre egy bizonyos időt igénybe fog venni! Az első videóm elkészítése olyan 7-8 óra volt. F/14
2014. jan. 10. 16:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Ma neki is állok :)
2014. jan. 10. 17:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Úgy akarom, hogy ma elkezdem, de persze máskor folytatom. Később viszont fel is szeretném tenni valahova. Ez esetben hogy mentsem?
2014. jan. 10. 17:57
 9/11 anonim válasza:

Ma elkezded, később folytatod: projekt mentése

Vége a szerkesztésnek: Film mentése, de projektként is mentsd le, mert később csak így tudsz benne változtatni.

2014. jan. 10. 19:07
 10/11 anonim válasza:

Film mentése után megtalálod a gépeden és azt a fájlt tudod feltölteni, tehát a projekt mentéseként nem (mert az WLMP fájl). De csak akkor tudsz változtatni a videódon, ha projektként is le van mentve.

Akárhányszor félbe hagyod, fontos hogy mindig mentsd projektként!

2014. jan. 10. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!