Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet integrálni iso...

Hogy lehet integrálni iso fájlba drivereket?

Figyelt kérdés
Van egy win7 iso és van egy driver lemezem, amit szeretnék az iso-ba integrálni, hogy telepítéskor a driverek is felkússzanak a rendszerrel együtt és ezt szeretném pendrive-ról telepíteni. Mit, hogy, hova kell másolni, hogy ez működjön? A pendrive-os telepítést tudom, mert 2 éve csak így telepítek, tehát azt nem kell részletezni.

2014. jan. 4. 20:26
 1/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Én ezt találtam : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2014. jan. 4. 20:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát ez elég bonyinak tűnik, úgyhogy egyszerűbb és gyorsabb továbbra is utólag driverezni. Max. telepítés után csinálok egy teljes rendszermentést.
2014. jan. 4. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Rendszermentésre NortonGhost15 igen jó.

A kérdés:

nLite volt Xp alatt erre jó, most vLite azt hiszem ami Win7-re jó...erre keress!

2014. jan. 4. 21:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Feltétlenül megnézem ezt a lehetőséget is.
2014. jan. 5. 12:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az RT7 Lite- ot használtam. Belegyógyítottam vele az eddig megjelent frissítésektől kezdve a driverekig mindent. Még a kedvenc programjaim is.
2014. jan. 6. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 6. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség. Elsőre tűnik csak bonyolultnak, de szerintem nem olyan vészes.

[link]

2014. jan. 7. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most már biztos menni fog. :) A Windowst csak ritkán használom, de majd valamelyik hétvégén ha lesz hozzá hangulatom, akkor megcsinálom és újratelepítem.
2014. jan. 8. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!