Fibbrizzo kérdése:
Tudtok hasonlo programot mint a movir maker?
Figyelt kérdés
Sürgös 3 szor telepitettem a gépemre de egyszer se indult el mert a videokártya nem jo hozzá ,Olyan progi kellene ami magyar és egy emlékvideot megtudok csinálni belölle ,Képekböl szeretnék videot mint a movie makernél hasonlo efektekkel de én ilyet nem találtam ,Segitsetek ,....2014. jan. 4. 16:15
2/5 tabaki válasza:
3/5 anonim válasza:
"3 szor telepitettem a gépemre de egyszer se indult el mert a videokártya nem jo hozzá"
WTF!?
Ott valami nagyon nem stimmel, mert szinte semmi köze a VGA -nak hozzá, ha csak nem annyi, hogy segít a videó szerkesztésében annyiban, hogy látod mit csinálsz.
4/5 A kérdező kommentje:
3 szor telepitettem fel minden oké ,a messenger meg minden más elindul t de a movie maker nem ,ezt irta ki hogy a videokártya nem kompatibilis
2014. jan. 4. 17:14
5/5 anonim válasza:
(Hmmm érdekes, nekem még a PCI -s, S3 Trio 3D -vel is ment, pedig azt az...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!