Akos003 kérdése:
Miért dob ki folyton a CoD 4 multija?
Figyelt kérdés
Amikor fenntvagyok egy szerveren,kb rá 3-4 perccel kidob MINDIG a szerver,és nem tudom miért.Az üzenet mindig ugyanaz.
Aki tudja a választ,hogy miért,az segítsen kérlek!:)
2014. jan. 4. 01:49
1/11 anonim válasza:
Kapj le egy friss PunkBustert, elinditod, a listábol kikeresed a CoD 4 et, és ott nyomsz neki egy frissitést, frissit, aztán ha minden igaz jó lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Letöltöttem,de nincsen CoD4 a listában :O
2014. jan. 4. 02:04
3/11 anonim válasza:
Bejön a PunkBuster ablak és ott az Add a game listában sincs?
5/11 anonim válasza:
Tallozd be neki a CoD4 multijának az .exe file ját, úgy elvileg már mennie kell.
6/11 A kérdező kommentje:
nem enged .exet tallózni...és nem engedi átállítani mér próbáltam
2014. jan. 4. 02:27
7/11 anonim válasza:
O.o körülnézek neten, nagy általánosságban ezek szoktak segíteni, de akkor itt valami más gond lesz. :(
8/11 A kérdező kommentje:
hát én nem tudom...próbáltam már mindent szart...de semmi nem jó.Köszönöm segítséged!:) ha találsz valamit...az jó lenne!:)
2014. jan. 4. 02:31
9/11 anonim válasza:
Üdv! Azért nem találod a listában a cod4-et, mert a PB úgy döntött,hogy nem támogaja tovább a codo-kat. Sajnos ez van.... Igaz ezzel ''kinyirták'' az összes codot, de ez őket nem igazán érdekli....
10/11 A kérdező kommentje:
mivan....?és akkor én már sosem fogok tudni játszani...?
2014. jan. 4. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!