Miért grafikai hibás a játék?
Figyelt kérdés
1 hete elkezdtem a Ghost Recon Advanced Warfighter első részét. Itt-ott ritkán akadtak grafikai bugok, de semmi extra nem volt. Ezután bizonyos okból letöröltem a játékot, majd újratelepítettem. Azóta katasztrófa a kép, összevissza vibrál, hiába rakom újra megint. Bizonyos szinteken már játszhatatlan. Vibrál, torz, és szöglete, háromszögek jelennek meg. Semmi mással nincs baj, csak ezzel. Legfrissebb patch van fent, és direkt emiatt frissítettem a driveremet - 0 sikerrel. Van más megoldás még?2014. jan. 3. 21:50
1/5 anonim válasza:
Nincs mert valószínűleg a VGA-d kezdi beadni a kulcsot.
Nálam is volt hasonló eset. nálam pl egy HD5770-essel történt hogy néhány játéknál színes villódzások jelentek meg néhány textúrán.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát, itt nem néhány textúra van.
Konkrétan eltűnnek a textúrák :D És helyettük vannak hatalmas sárga, villódzó háromszögek, mintha szétesne az egészz. A füsteffekt vibrál, olykor az egész kép eltűnik, s csak 1-2 dolog látszik. Csak ennél, semmi másnál.
2014. jan. 3. 21:57
3/5 anonim válasza:
Ha egyedi jelenség akkor valószínű hogy a játékkal van a probléma.
4/5 A kérdező kommentje:
Most kipróbáltam a játék 2. részét, semmi probléma nem volt vele.
Valami ötlet, hogy hogy lehetne kijavítani, vagy elviselhetővé tenni?
2014. jan. 3. 22:08
5/5 anonim válasza:
Kezdésképpen én egy windows újratelepítést csinálnék :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!