1GB-os merevlemezre milyen operációs rendszert telepítsek?
Figyelt kérdés
Üdv!
Sajnos a számítógépem merevlemeze meghibásodott, de egy nagyon régi számítógépből ki tudtam buherálni egy 1GB kapacitású merevlemezt, ami tök jól működik a modernebb gépben is.
A gép igazából csak internetezésre kellene, így erre a célra jól használható eléggé kevés hellyel beérő operációs rendszerre lenne szükségem. Tudna valaki ajánlani ilyeneket?
2014. jan. 3. 21:49
13/15 anonim válasza:
A Puppy-t javasolnám én is. Ha jól tudom, bootoláskor kompletten betölti magát a memóriába, és onnan fut. Nem is kell HDD-re telepíteni, kiválóan elfut egy pendrájvról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!