Supra96 kérdése:
A GTA San Andreas nem indul el, tudtok rá megoldást?
Figyelt kérdés
Amikor elindítom, akkor behozza a fekete képernyőt, ami normál esetben a játék betöltése lenne, de nekem ez után bezáródik. Ha az többet segít, akkor elárulom hogy az MTA-ban fedeztem fel ezt az idegesítő problémát.2014. jan. 3. 21:30
1/10 anonim válasza:
Hardverigény megfelelő?Crack?Az iso benn van a deamon toolsban?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen.
2014. jan. 3. 21:45
3/10 A kérdező kommentje:
Már mindent próbáltam, amit csak tudtam: újratelepítettem a gta -t, az mta -t, újratelepítettem a Microsoft Visual C++ 2008 -at is a gépigány bőven megvan... Próbáltam a kompaktibilitásnál az összes beállítást is, de semmi nem működött.
2014. jan. 3. 21:49
4/10 qwertzu10 válasza:
De jó... eddig énis játszottam vele, ma tettem fel újra és ugyanez a hiba..
5/10 anonim válasza:
A windows frissítés ki van kapcsolva? Esetleg a frissítéssel kaptatok valamit ami nem kellene!
6/10 MarKing válasza:
Nekem se indul el. Azt írja ki Wrong disc inserted.Please insert the Cd/Dvd. Ilyenkor mit tegyek?
7/10 A kérdező kommentje:
találtam egy megoldást, de ahhoz is eredeti CD kell
2014. jan. 10. 15:11
8/10 anonim válasza:
Akkor eggyel ezelőtti MTA-t rakjatok fel.
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
nem jó :/
2014. jan. 23. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!